Flyer Start with a buddy 2018

Start with a buddy

'Start with a buddy' ist ein diversitätssensibles und fachbereichsübergreifendes Orientierungsmentoring für alle Studienanfänger*innen an der Folkwang Universität der Künste.

'Start with a buddy' is a diversity-sensitive and interdisciplinary orientation mentoring for all first semester students at the Folkwang University of the Arts.

> Anmeldung | Application 'Start with a buddy'

> Hier gelangst Du zur Website von ‚Start with a buddy‘. | Here you find ‚Start with a buddy’‘s website.'

> Buddys | Wintersemester 2019/2020

> facebook 'Start with a buddy'

'Start with a buddy' sucht Verstärkung für das kommende Sommersemester 2020. Die Bewerbung ist noch bis zum 31.01.2020 möglich. Weitere Informationen zur Ausschreibung und zur Bewerbung sind im folgenden Link zu finden.

'Start with a buddy' is looking for new Buddys for the upcoming 2020 summer semester. Applications can still be submitted until January 31, 2020. Further information on the job advertisement and the application can be found in the link below.

> 'Start with a buddy' sucht 3 Buddys / SHKs!

Bei Fragen zum Orientierungsmentoring wende Dich bitte an:
If you have any questions on the orientation mentoring, please contact:

+49 (0) 201_4903-317